Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Deprecated: Function eregi_replace() is deprecated in /var/www/sites/asen/COMMON/procedures/class.FunctionsCommon.php on line 531

Deprecated: Function eregi_replace() is deprecated in /var/www/sites/asen/COMMON/procedures/class.FunctionsCommon.php on line 534

Deprecated: Function eregi_replace() is deprecated in /var/www/sites/asen/COMMON/procedures/class.FunctionsCommon.php on line 537

Deprecated: Function eregi_replace() is deprecated in /var/www/sites/asen/COMMON/procedures/class.FunctionsCommon.php on line 540

Deprecated: Function eregi_replace() is deprecated in /var/www/sites/asen/COMMON/procedures/class.FunctionsCommon.php on line 544

Deprecated: Function eregi_replace() is deprecated in /var/www/sites/asen/COMMON/procedures/class.FunctionsCommon.php on line 548

Deprecated: Function eregi_replace() is deprecated in /var/www/sites/asen/COMMON/procedures/class.FunctionsCommon.php on line 552

Deprecated: Function split() is deprecated in /var/www/sites/asen/pcw/procedures/class.Add.php on line 367

През март идват още пет Panasonic Lumix фотоапарата с нови функции

Според производителя, най-новите компактни модели TZ10, TZ8, FT2, ZX3 и FX66 ще привличат с “невероятни характеристики събрани в джобен размер”.

28 януари 2010
9800 прочитания
7 одобрения
0 неодобрения
Panasonic представи пет нови компактни Lumix цифрови фотоапарата, които ще осигуряват възможности за правене на "страхотни кадри", съчетани с лесен начин на работа. Според официалната информация, всички нови модели ще бъдат разпространени по магазините от март, като ще се предлагат в в различни разцветки на корпуса. Ето и по няколко думи повече за петте нови предложения на Panasonic.

Lumix DMC-TZ10 е най-новият член от популярната TZ серия на компанията. Възможноста си за запис на клипове във формат AVCHD Lite HD, 25 мм широкоъгълна оптика и мощно 12x оптично увеличение са интегрирани в компактно тяло, което според Panasonic е подходящо за снимане във всякакви ситуации. Този 12.1-мегапикселов апарат, е снабден и с разнообразни атрактивни функции като технологията Intelligent Resolution (Интелигентна резолюция) и вграден GPS. С цел повече удобство, функцията за запис на клипове е изнесена и на отделен бутон. Налице е и запазената марка на фотоапаратите Lumix - фирмената технология iA(Intelligent Auto), включваща и POWER O.I.S. - стабилизатор на оптичното изображение, който е два пъти по ефективен в сравнение със стандартната система за стабилизиране

TZ10 е оборудван и с 3-инчов, 460 000-точков LCD дисплей с висока резолюция и с функция Intelligent LCD и широк зрителен ъгъл , както и AR(Анти-рефлексен) слой, с отлична видимост при запис и превъртане на снимките и клиповете.
Апаратът ще се предлага в черно, сребристо, синьо, кафяво и червено.


Подобно на TZ10, фотоапаратът Lumix DMC-TZ8 също включва 25мм широкоъгълна LEICA DC VARIO-ELMAR оптика и 12x оптично увеличение (25-300mm) в компактно тяло.Поддържат се функциите Intelligent Resolution/ Интелигентна резолюция с 16x Intelligent Zoom/Интелигентно увеличение, както и Режимът iA(Intelligent Auto).
Нова функция за този модел е възможността за запис в Motion JPEG формат на видео във висока HD резолюция (1280 x 720) при 30fps. TZ8 също така е с подобрена енергийна ефективност, което удължава живота на батерията до 340 заснемания (CIPA) с едно единствено зареждане, твърдят още от Panasonic. LCD екранът му е 2,7-инчов с 230 000 точки. Ще се предлага в черен и сребърен цвят.

 

Lumix DMC-FT2 е наследникът на DMC-FT1, който беше първият фотоапарат насочен към активното снимане на открито. Новият FT2 е снабден с 20 мм висококачествена широкоъгълна оптика с 4.6x оптично увеличение. Фотоапаратът включва също AVCHD Lite HD режим на записване на клипове и 14.1-мегапискелов сензор.

Според Panasonic, апаратът е непромокаем до дълбочина от 10м и защитен от напрашаване, благодарение херметически затворено тяло, подсилено с каучукова подложка, уплътнено стъкло и въглеродни смоли вътре във фотоапарата. Фотоапаратът издържа и на падане от височина до 2 м.

Фотоапаратът е захранван и от новоразработения процесор Venus Engine HD II, включващ технологията "Intelligent Resolution" / Интелигентна резолюция С подобренията в лекотата на работа, многообразни функции както за снимане, така и за правене на клипове, добре организирано работно меню DMC-FT2 е модерен, издръжлив дигитален фотоапарат, подчертава производителят. Той също ще бъде наличен по магазините през пролетта в цветове като жълто, оранжево, сребристо и черно.

 

Четвъртият нов модел - DMC-ZX3 - е "стационарен" дигитален фотоапарат с 25мм широкоъгълна Leica DC VARIO-ELMAR оптика, 8x оптично увеличение и 14.1-мегапикселов CCD сензор, побрани в тънко и компактно тяло.

ZX3 има и функция за запис AVCHD Lite, като се отличава и с висококачествено алуминиево покритие, по което не остават отпечатъци и петна. Тънкият джобен ZX3 е оборудван с различни функции както за правене на снимки, така и на клипове, така че е подходящ за всякакви ежедневни случаи или пътувания. Този модел ще се предлага в черно, сребристо, синьо, кафяво и червено.


Петият нов модел от серията - Lumix DMC-FX66 - е с 14,1 Mpix сензор, 5x оптично увеличение, 25 мм широкоъгълната оптика и също включва новата технология за обработка на изображението "Intelligent Resolution". Според Panasonic, този апарат се отличава с висока скорост на автоматичния фокус, която го прави «най-бързия в своя клас фотоапарат». Издръжливостта на батерията осигурява заснемането на 380 снимки благодарение на високата си енергийна ефективност при обработка на изображението.

Нововъведените опции при FX66 са свързани с появата на някои интересни режими за снимане, като например Happy - цветна настройка в iA режима , прилагаща цветови филтър, който прави и снимките и клиповете по-живи. Другият нов режим, Cosmetic, дава възможност да правите портретни снимки с желаните цветове и прозрачност на кожата. Режимът за снимане при залез слънце /Sunset mode пък позволява заснемането на внушителни пейзажи по това време на денонощието.
Цветовите опции за корпуса на този апарат са черно, сребристо, синьо и лилаво.


7 одобрения
0 неодобрения
Още от рубрика "Цифрова фотография"
КОМЕНТАРИ ОТ  

Deprecated: Function eregi_replace() is deprecated in /var/www/sites/asen/pcw/procedures/class.Add.php on line 496
fragrance-shop.hit.bg
22:21, 30 май 2010
Много ми харесват!!!
[ препратка ]
1
одобрения: 0
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"През март идват още пет Panasonic Lumix фотоапарата с нови функции"    

абонамент за бюлетина