Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Deprecated: Function eregi_replace() is deprecated in /var/www/sites/asen/COMMON/procedures/class.FunctionsCommon.php on line 531

Deprecated: Function eregi_replace() is deprecated in /var/www/sites/asen/COMMON/procedures/class.FunctionsCommon.php on line 534

Deprecated: Function eregi_replace() is deprecated in /var/www/sites/asen/COMMON/procedures/class.FunctionsCommon.php on line 537

Deprecated: Function eregi_replace() is deprecated in /var/www/sites/asen/COMMON/procedures/class.FunctionsCommon.php on line 540

Deprecated: Function eregi_replace() is deprecated in /var/www/sites/asen/COMMON/procedures/class.FunctionsCommon.php on line 544

Deprecated: Function eregi_replace() is deprecated in /var/www/sites/asen/COMMON/procedures/class.FunctionsCommon.php on line 548

Deprecated: Function eregi_replace() is deprecated in /var/www/sites/asen/COMMON/procedures/class.FunctionsCommon.php on line 552

Deprecated: Function split() is deprecated in /var/www/sites/asen/pcw/procedures/class.Add.php on line 367

Дебютираха дизайнерският пакет Adobe Creative Suite 6 и онлайн услугата Creative Cloud

Новата версия на пакета от приложения за всякакви аспекти на дизайна Adobe Creative Suite 6 идва с подобрения във всяко от тях, с поддръжка на нови стандарти и с онлайн опция за достъп до инструментите на абонаментен принцип.

25 април 2012
9385 прочитания
7 одобрения
0 неодобрения

Вчера Adobe Systems и оторизираният дистрибутор на разработчика за България – БиЕмДжи (BMG) - представиха официално у нас поредната версия на софтуера, използван във всички аспекти на дизайна - Adobe Creative Suite 6.

Според официалната информация, новата версия на продукта съдържа подобрения във всяко от приложенията, като осигурява поддръжка и за нови стандарти. Всъщност в най-новата версия обновените продукти са 11 (Photoshop, Illistrator, InDesign, Dreamweaver, Audition, Premiere Pro, After Effects, Fireworks, Flash Pro, Encore, Bridge), а два са съвсем нови – Prelude и SpeedGrade.

От компанията отбелязват присъствието на нов графичен енджин Adobe Mercury Graphics, който е призван да повишава скоростта на работа на приложенията, както и на обновен графичен интерфейс. Сред интересните новости в тази версия на пакета изпъкват и приложенията Muse и Edge, които дават възможност за работа с HTML5 сайтове дори за хора, които не владеят езици за програмиране.

Adobe Creative Suite 6

Както обикновено заинтересованите потребители имат възможност да избират измежду няколко варианта на пакета Creative Suite 6. В случая наличните версии, които се различават по набора приложения и цената, са Design Standard, Design & Web Premium, Production Premium и Master Collection. Следват по няколко думи повече за всеки от тези обновени пакети така, както ги описват от Adobe.

> Adobe Creative Suite 6 Master Collection – пакетът е предназначен за универсално професионално ползване. Пълен спектър от професионални средства за дизайн, уеб и видео; мощната 64-битова поддръжка и графичното хардуерно ускорение драстично подобряват ефективността на продуктите; новата версия има пълна поддръжка на най-новите уеб стандарти и дава възможност за публикуване във всякакви мобилни устройства.

> Adobe Creative Suite 6 Design Standard – пакетът е предназначен за печатни и дигитални издания. Характеризира се със значително подобрената ефективност на Photoshop и Illustrator; улеснен процес за създаване на съдържание в Illustrator; значително подобрено управление на съдържанието в InDesign; редактиране на видео и създаване на съдържание за iPad, без да се налага научаване на друг софтуер.

> Adobe Creative Suite 6 Production Premium – пакетът е предназначен за дизайнери, работещи в областта на видео и аудио продукцията. Характеризира се със значително подобрената ефективност на Photoshop, Illustrator и основния продукт за пакета Premiere Pro; бърз и ефективен работен процес с новия и осъвременен интерфейс на Premiere Pro; включени са и новите самостоятелни продукти Prelude и SpeedGrade за повишаване на ефективността на работа.

> Adobe Creative Suite 6 Design & Web Premium – изцяло нов пакет, предназначен за професионалисти, работещи във всички сфери на дизайна – печат, уеб и мобилни устройства. Характеризира се със значително подобрената ефективност на Photoshop и Illustrator; улеснен процес за създаване на съдържание в Illustrator; значително подобрено управление на съдържанието в InDesign; редактиране на видео, създаване на триизмерна графика и съдържание за iPad, без да се налага научаване на друг софтуер; използване на последните средства за създаване на адаптивен уеб дизайн в Dreamweaver..

Друга важна новина е и старта на онлайн услугата Adobe Creative Cloud, чрез която потребителите могат да получат достъп до въпросните приложения на абонаментен принцип. Предвидени са месечни и годишни абонаменти, като при ангажимент за цяла година достъпът до CS приложенията илиза $49 месечно, а ако абоанаментът е за един месец, цената за периода е $79. От компанията са осигурили и специален достъп за студенти и преподаватели, който излиза $30 месечно. Приложението Photoshop CS6 ще се предлага отделно от основния пакет, като цената за него е $20 и $30 месечно съответно при годишен и за едномесечен абонамент. Важно е да се отбележи също, че онлайн достъпът до приложенията чрез Creative Cloud осигурява възможност за сваляне на дистрибутива и инсталирането му на до два различни компютъра. A освен стандартните продукти за дизайн за десктоп работни станции, С Creative Cloud потребителите имат на разположение и продукти за дизайн върху мобилни устройства, облачно пространство за съхранение и достъп до форуми обучения и поддръжка от Adobe.

Adobe Creative Cloud product & price comparison

По-подробна информация за поддръжка на операционни системи, политика на ъпгрейдване, ценова информация и международни версии на Adobe Creative Suite 6 може да се намери на официалната продуктова уеб страница.

Creative Suite 6 ще бъде наличен на пазара до месец, а Creative Cloud – по-късно тази година, гласи още официалната информация. В момента Adobe имат и доста атрактивни предложения към своите потребители. В периода до 6 май 2012 г. Adobe Systems например предоставя възможността на потребителите да закупят пълен лиценз или ъпгрейд до версия Adobe CS 5.5 и да получат безплатно версия Adobe CS 6 при излизането ѝ. Всички притежатели на версия CS 5, закупувайки ъпгрейд до версия CS 5.5, могат да спестят 80% и повече, а притежателите на версия CS 4 – 45% и повече, тъвърдят от компанията. Академичните цени на софтуера на Adobe пък са в порядъка на 40% от стандартните цени.

За точни детайли относно цените на пакетите у нас, които според официалния дистрибутор БиЕмДжи са по-атрактивни от тези в Adobe Store, е най-добре да се пита при търговските партньори на Adobe за България

7 одобрения
0 неодобрения
Още от рубрика "Бизнес софтуер"
КОМЕНТАРИ ОТ  
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Дебютираха дизайнерският пакет Adobe Creative Suite 6 и онлайн услугата Creative Cloud"    

абонамент за бюлетина