Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Deprecated: Function eregi_replace() is deprecated in /var/www/sites/asen/COMMON/procedures/class.FunctionsCommon.php on line 531

Deprecated: Function eregi_replace() is deprecated in /var/www/sites/asen/COMMON/procedures/class.FunctionsCommon.php on line 534

Deprecated: Function eregi_replace() is deprecated in /var/www/sites/asen/COMMON/procedures/class.FunctionsCommon.php on line 537

Deprecated: Function eregi_replace() is deprecated in /var/www/sites/asen/COMMON/procedures/class.FunctionsCommon.php on line 540

Deprecated: Function eregi_replace() is deprecated in /var/www/sites/asen/COMMON/procedures/class.FunctionsCommon.php on line 544

Deprecated: Function eregi_replace() is deprecated in /var/www/sites/asen/COMMON/procedures/class.FunctionsCommon.php on line 548

Deprecated: Function eregi_replace() is deprecated in /var/www/sites/asen/COMMON/procedures/class.FunctionsCommon.php on line 552

Deprecated: Function split() is deprecated in /var/www/sites/asen/pcw/procedures/class.Add.php on line 367

BlizzCon 2016 – кратък обзор и косплей

07 ноември 2016
12187 прочитания
8 одобрения
0 неодобрения
Страница 1 от 4

Десетият BlizzCon е в историята. Макар на ежегодното изложение на всичко свързано с Blizzard да нямаше големи анонси (като например, Diablo 4 или анонс за продължение на филмът от това лято Warcraft, или просто Warcraft IV), BlizzCon 2016 всъщност, беше претъпкан с нова информация за всички актуални проекти на компанията. Затова, нека караме по ред и завършим с най-забележителното от дежурният косплей...

Diablo

Прочетете още: 10-те най-любими игри на българските геймъри – класацията на Pulsar

- По случай 20-годишнината от създаването на Diablo, през януари 2017-та ще бъде пуснат пача The Darkening of Tristram.

- The Darkening of Tristram ще съдържа една голяма новост – Anniversary Dungeon, пресъздаване на Diablo 1 в тъмница с 16 нива и оригиналните четири боса.


- Anniversary Dungeon ще е със специални филтри, които ще доближат визията и стила на играта до тази на оригинала. Движението на героите ще е в 8 посоки, също както при Diablo 1.

- Anniversary Dungeon ще е достъпен за игра от всички в рамките на само един месец.- Нов клас, Necromancer! Любимият на мнозина се завръща, но без нов експанжън. Rise of the Necromancer Pack ще се появи по някое време през 2017-та, като този пакет ще е платен.

- През 2017-та ще бъдат добавени в различни пачове поне три нови зони към Diablo 3 - The Shrouded Moors, The Temple of the Firstborn и The Realms of Fate.


- Сезоните най-накрая ще дойдат и за конзоли. Започвайки със Season 10, сезоните ще бъдат достъпни в началото на годината за PS4 и Xbox One.

 


Overwatch

- Overwatch League – нова е-спорт лига финансирана от Activision Blizzard. Играчите ще се присъединяват към отбори базирани около големите градове по света и ще получават базови заплати в борбата си за слава. За присъединяване, играчите ще бъдат изпитвани от професионални треньори.


- Първи сезон на Overwatch League ще стартира през 2017-та година.

- Нов герой – руският хакер Sombra. С присъединяването й, броят на героите в Overwatch става общо 23.

- Нова карта – Oasis, която представлява хай-тек град тераформиран сред арабска пустиня.

- Arcade режим – ще съдържа ексклузивни карти, една от които е Ecopoint Antarctica. Битките ще са 1v1 и 3v3.


World of Warcraft

- Пач 7.1.5 е следващото, което можем да очакваме от WoW в най-скоро време. Mists of Pandaria Timewalking със 6 тъмници. Завръщането на Brawler's Guild. Нови микро-празнични събития, които няма да са ексклузивни за играчите от най-високите нива.- Пач 7.2 – Tomb of Sargeras, ще се появи през пролетта на следващата година. Ще включва нов рейд, нова тъмница, нова фракция и ще продължи историята на Order Hall Campaign. С този пач, летенето в Legion ще се завърне!

- Пач 7.3 – Argus. Този пач ще се появи през лятото на 2017-та и ще ни запознае с родният свят на ередарите (дранеите). Argus е един от бастионите на Пламтящият легион.

 


Heartstone

- Нов експанжън – Mean Streets of Gadgetzan. Четвъртият експанжън добавя три-класови карти, което ще направи определени карти да работят по различен начин в зависимост от това кой клас ги използва.


- Експанжънът ще представи три фракции, които ще разделят класовете – The Grimy Goons за Hunters, Paladins и Warriors; The Kabal за Mages, Priests и Warlocks; The Jade Lotus за Druids, Rogues и Shamans.

- Mean Streets of Gadgetzan ще добави общо 132 нови карти и ще се появи по някое време през декември.

 


Heroes of the Storm

- Нов герой – Varian Wrynn. Това ще е първият мулти-класов персонаж, който може да е както танк, така и DPS. Varian влиза в играта на 15-ти ноевмри.

- Още един нов герой – всемогъщият Ragnaros! Ragnaros също ще е мулти-класов, като интересното при него е, че ще може да се превръща в рейд бос.


Starcraft

- Изненадващо, Blizzard ще си сътрудничат с Google и DeepMind проекта, за да експериментират с това как ИИ играе стратегически игри. Целта е не само да се подобри Starcraft като игра, но и да се премине към следващото ниво на ИИ при игрите.

- Последният пакет от Nova мисии за Starcraft II: Legacy of the Void, ще станат достъпни на 22-ри ноември.

- Alexi Stukov ще е следващият ко-оп командир.

8 одобрения
0 неодобрения
Още от рубрика "Репортажи"
КОМЕНТАРИ ОТ  
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"BlizzCon 2016 – кратък обзор и косплей"    

абонамент за бюлетина