Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Deprecated: Function eregi_replace() is deprecated in /var/www/sites/asen/COMMON/procedures/class.FunctionsCommon.php on line 531

Deprecated: Function eregi_replace() is deprecated in /var/www/sites/asen/COMMON/procedures/class.FunctionsCommon.php on line 534

Deprecated: Function eregi_replace() is deprecated in /var/www/sites/asen/COMMON/procedures/class.FunctionsCommon.php on line 537

Deprecated: Function eregi_replace() is deprecated in /var/www/sites/asen/COMMON/procedures/class.FunctionsCommon.php on line 540

Deprecated: Function eregi_replace() is deprecated in /var/www/sites/asen/COMMON/procedures/class.FunctionsCommon.php on line 544

Deprecated: Function eregi_replace() is deprecated in /var/www/sites/asen/COMMON/procedures/class.FunctionsCommon.php on line 548

Deprecated: Function eregi_replace() is deprecated in /var/www/sites/asen/COMMON/procedures/class.FunctionsCommon.php on line 552

Deprecated: Function split() is deprecated in /var/www/sites/asen/pcw/procedures/class.Add.php on line 367

Най-добрите алтернативи на FaceTime за Android

FaceTimes е достъпен само за iOS устройства, но потребителите на други продукти не изпускат много. Ето няколко примера за отлични алтернативи за видео обаждания при телефоните и таблетите с Android.

01 декември 2017
8321 прочитания
0 одобрения
0 неодобрения

 Най-добрите алтернативи на FaceTime за Android

FaceTime на Apple е популярно приложение за видео разговори за потребителите на iPhone и iPad, което едва ли някога ще бъде адаптирано за Android платформата. В Google могат да се намерят обаче много добри алтернативи, които да се използват безплатно.

Facebook Messenger

Прочетете още: Автентификацията след ерата на паролите

Facebook Messenger вероятно вече е инсталиран на вашето устройства, но по-важното е, че е инсталиран и на устройствата на вашето семейство и приятели.

Това го прави логичния избор за видео разговори, а неговата широка популярност предполага и лесен начин за регистриране и сваляне на приложението.

Една от особено полезните функции са груповите разговори, като до шест човека могат да участват в тях.

WhatsApp

Друго приложение, което вероятно има своето място във вашия смартфон, е WhatsApp. То вече измества изпращането на съобщения, имейли и в някои случаи дори сайтовете на социалните медии, така че добавянето на опцията за видео разговори е логична.

Най-голямото предимство на приложението обаче е, че работи с Android, iOS и дори Windows Phone.

Skype

Един от пионерите в обажданията през Wi-Fi беше Microsoft със Skype. Това приложение първоначално се появи за десктоп, а сега има напълно развита мобилна версия, която предлага безплатни аудио и видео обаждания, заедно с традиционното изпращане на съобщения.

Груповият видео чат може да включи до 25 души и отново е достъпен за няколко платформи. Освен това, ако имате абонамент за Office365, то получавате и 60 минути на месец за традиционни стационарни и мобилни номера.

 Най-добрите алтернативи на FaceTime

Google Duo

Google вече има своето приложение Hangouts в Play Store. Но миналата година компанията пусна негов наследник – Google Duo. То разполага с модерен, интелигентен дизайн, поддръжка на различни платформи и уникалната Knock, Knock функция.

Последната позволява на потребителя, получаващ обаждането, да види вашето видео, преди да вдигне. По този начин може да зарадвате някого с усмивка, преди да се чуете, или да помолите някого да ви приеме обаждането. Едва ли тази функция е от особено значение, но може би е интересна за използване.

Viber

Зад Viber може и да не седят гиганти като Facebook, Google или Microsoft, но приложението се доказа сред многото конкуренти на пазара.

С повече от 900 милиона потребители Viber разполага с надеждна функционалност и лесен за използване интерфейс. Подобно на Skype позволява да се набират мобилни или стационарни номера с вашия Viber номер, а в допълнение има стандартни опции за чат и съобщения.

FaceTime може и да не е достъпен за Android, но няма да ви липсва. Изброените алтернативи са само част от всички налични приложения за съобщения, а нови такива се появяват непрекъснато. Преди епохата на интернет едва ли е имало толкова лесни и евтини начини да се поддържа връзка със семейството и приятелите.

0 одобрения
0 неодобрения
Още от рубрика "Софтуер"
КОМЕНТАРИ ОТ  
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Най-добрите алтернативи на FaceTime за Android"    

абонамент за бюлетина