Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Deprecated: Function eregi_replace() is deprecated in /var/www/sites/asen/COMMON/procedures/class.FunctionsCommon.php on line 531

Deprecated: Function eregi_replace() is deprecated in /var/www/sites/asen/COMMON/procedures/class.FunctionsCommon.php on line 534

Deprecated: Function eregi_replace() is deprecated in /var/www/sites/asen/COMMON/procedures/class.FunctionsCommon.php on line 537

Deprecated: Function eregi_replace() is deprecated in /var/www/sites/asen/COMMON/procedures/class.FunctionsCommon.php on line 540

Deprecated: Function eregi_replace() is deprecated in /var/www/sites/asen/COMMON/procedures/class.FunctionsCommon.php on line 544

Deprecated: Function eregi_replace() is deprecated in /var/www/sites/asen/COMMON/procedures/class.FunctionsCommon.php on line 548

Deprecated: Function eregi_replace() is deprecated in /var/www/sites/asen/COMMON/procedures/class.FunctionsCommon.php on line 552

Deprecated: Function split() is deprecated in /var/www/sites/asen/pcw/procedures/class.Add.php on line 367

Хай-тек подаръци за възрастни

09 декември 2017
7972 прочитания
10 одобрения
0 неодобрения

Преди няколко дни ви препоръчахме повече от дузина новогодишни хай-тек подаръци за малките, сега е време да помислим и за нас, възрастните.

Неразливащи чаши Aura Glass 

Колелото, електричеството, топлата вода и неразливащите чаши Aura Glass. Това са постиженията на човечеството като вид. Осезаемо по-скъпи от стандартните чаши, но от тези струи класа и стил... а и са неразливащи, нали разбирате?

 

Гривна от ръкопис по желание 

Страхотен подарък за жени! Гривна, която представлява ръкописен надпис и то по ваше желание. Цената зависи от няколко неща – размер на гривната, брой написани думи и материал (може да е както сребро, така и злато). Доставката за България излиза малко скъпичко, но на фона на този чудесен подарък е нещо, което може да се преглътне. 

 

Преса за кафе Star Wars R2-D2 

Представяме ви преса за кафе, която всъщност, е самият R2-D2! Пресата може да направи до 4 чаши кафе, с което сутрините не само ще са по-лесни за преодоляване, но и по-забвни. Още повече, че преди няколко месеца модела беше ъпгрейднат с по-здрави части, така че и внуците да знаят кой ви е правил кафето.

 

Rocket Launcher за бутилки 

Трябва да ви предупредим, че това нещо е прекалено забавно, но все пак, е предназначено за възрастни, а не за деца. И да, точно това е което си мислите – средство за изстрелване на бутилки на височина до 30 метра. Както и да го смятате, това си е 10-етажна сграда преодоляна с... бутилка!

 

Ganker робот

Първо правило на роботския боен клуб е: "Не говорим за роботския боен клуб". Второ правило на роботския боен клуб е... Сещате се. Тези роботи не са шега, а същото може да се каже и за цената им. Но от друга страна, да имате мини-Трансформър, който можете да сбиете с друг такъв – безценно!

Всяка повърхност става клавиатура с TAP

Носимата техника се усъвършенства постоянно и най-накрая настига сай-фай филмите. С TAP всяка повърхност се превръща в клавиатура (а в някои случаи и мишка) за смартфона ви. Но не правете грешката да забравяте, че я носите, защото може да оставите съобщения, за които после да съжалявате.

TAP е страхотна джаджа, която има потенциала да се развива и честно казано завиждаме на този, който ще получи бъдещето като коледен подарък.

Fidget Cube

Вече знаете какво е фиджет спинър, но чували ли сте за фиджет куб? Това кубче за справяне със стреса не се върти, но има шест други функции – може да натискате малки бутончета, да въртите джойстик, да включвате и изключвате превключвател, да въртите малко колелце и т.н. Идеален подарък за хората, които не знаят къде да сложат ръцете си и които постоянно трябва да правят нещо.

 

Modobag

Modobag е поредното доказателство за чудесата на технологиите. Най-вече защото може да превърне едно от най-скучните неща – пребиваването на летище или гара – в нещо същински забавно. На практика, това е куфар, който може да се движи със скорост до 20 км/час, докато вози товар с тегло до 118 кг (общо пътник и багаж) и при това може с един заряд на батерията да се движи близо 10 км. Самата батерия се зарежда за около час.

 

Умната възглавница ZEEQ

Да, вече и възглавниците ги правят умни. ZEEQ не само може да ви предложи подходяща музика за приспиване, но и следи навиците ви на спане и може да ви събуди в моментите на лек сън, за да се чувствате по-бодри още от леглото. Няма как да не споменем, че ZEEQ притежава интелигентни сензори, които засичат хъркане. При такова положение, се активира серия от вибрационни мотори, които нежно ще ви притиснат, за да нагласите позицията си, така че да не хъркате.

10 одобрения
0 неодобрения
Още от рубрика "Lifestyle"
КОМЕНТАРИ ОТ  
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Хай-тек подаръци за възрастни"    

абонамент за бюлетина