Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Deprecated: Function eregi_replace() is deprecated in /var/www/sites/asen/COMMON/procedures/class.FunctionsCommon.php on line 531

Deprecated: Function eregi_replace() is deprecated in /var/www/sites/asen/COMMON/procedures/class.FunctionsCommon.php on line 534

Deprecated: Function eregi_replace() is deprecated in /var/www/sites/asen/COMMON/procedures/class.FunctionsCommon.php on line 537

Deprecated: Function eregi_replace() is deprecated in /var/www/sites/asen/COMMON/procedures/class.FunctionsCommon.php on line 540

Deprecated: Function eregi_replace() is deprecated in /var/www/sites/asen/COMMON/procedures/class.FunctionsCommon.php on line 544

Deprecated: Function eregi_replace() is deprecated in /var/www/sites/asen/COMMON/procedures/class.FunctionsCommon.php on line 548

Deprecated: Function eregi_replace() is deprecated in /var/www/sites/asen/COMMON/procedures/class.FunctionsCommon.php on line 552

Deprecated: Function split() is deprecated in /var/www/sites/asen/pcw/procedures/class.Add.php on line 367

Как безплатно да слушаме музика с Google Music и Spotify?

02 януари 2018
8981 прочитания
5 одобрения
5 неодобрения

Как безплатно да слушаме музика с Google Music и Spotify?

Прочетете още: Какво ни отнеха мобилните телефони (или от какво ни спасиха)?

Spotify е една от най-популярните стрийминг услуги за музика, която предлага достъп до повече от 30 милиона песни. Еквивалентът на Google се нарича Google Music и дава неограничен достъп до милиони песни. Има обаче начин да слушате безплатно музика през тези две приложения. Ето няколко насоки как може да направите това.

Как да се активира пробния период на Google Play Music?

Най-добрият начин за слушане на музика безплатно с Google Play Music е чрез 30-дневния пробен период. С него потребителите не са обезпокоявани от никакви реклами и получават достъп до цялата налична библиотека.

Може да се регистрирате за пробния период тук, но се уверете, че след изтичането на периода сте се отказали, преди да бъдете таксувани. Можете да отмените абонирането веднага и да продължите да използвате 30-дневния пробен период, без да сте задължени да платите 9,99 пауда в края на месеца.

Как да получим безплатната версия на Google Play Music?

За напълно безплатната версия на Google Play Music трябва да отидете на същата страница за регистрация. Там ще намерите достъп до безплатната версия (тук), но вместо да кликнете върху бутона за абонамент, изберете No Thanks.

Все пак трябва да въведете данните на своята банкова карта или профила си в Paypal, но стига да не купувате никаква музика от Play store, няма да бъдете таксувани.

Тук обаче има уловка. За разлика от Spotify или Deezer, безплатната версия на Google въобще не прилича на платената. Няма да получите достъп до стрийминг библиотеката (със Spotify и Deezer получавате няколко реклами, ограничен брой възможности за пропускане на песните и други ограничения на функциите, но с изключение на това услугата е същата).

Вместо това в Google Play Music ще можете да качвате до 50 хил. свои собствени песни, които ще можете да слушате на всичките си устройства, включително на iOS. Освен това ще получите и препоръки на база на своите предпочитания до този момент.

Макар че това е една полезна услуга, едва ли е това, което сте очаквали от безплатната версия на Google Play Music. Ако търсите стрийминг услуга, няма да я получите от Google. Вместо това трябва да разгледате Spotify или Deezer.

Каква е разликата между Spotify Free и Spotify Premium?

Каква е разликата между Spotify Free и Spotify Premium?

Абонаментът за Spotify Premium е 9,99 паунда и ви позволява да слушате всички песни, включително подкастове и видеоклипове. Ще можете да пътувате в чужбина със своята музика, да получавате по заявка мобилен достъп и да слушате песни офлайн. Ще имате неограничен брой възможност за прескачане на песни и няма да бъдете прекъсвани от реклами.

Но има и опция за абонамент, нарече Spotify Free, който е напълно безплатен. С тази версия също имате достъп до всички 30 млн. песни, но ще бъдете обезпокоявани от реклами на всеки няколко песни. Освен това с него имате ограничен брой възможности за прескачане на песни за мобилните устройства и можете да пътувате в чужбина със своята музика само за период от 14 дни. Освен това безплатния профил не предлага възможност за офлайн ползване.

Но си струва да се започне със Spotify Free, за да проверите дали сте доволни с ограниченията, преди да платите 9,99 паунда за месец.

Пробен период на Spotify

Обикновено има и безплатен пробен период за Spotify Premium, ако искате да използвате опциите в продължение на няколко седмици. Ще трябва да въведете данните на своята банкова карта и когато пробният период изтече, ще бъдете таксуваните, в случай че не го отмените преди крайната дата.

5 одобрения
5 неодобрения
Още от рубрика "Полезни съвети"
КОМЕНТАРИ ОТ  
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Как безплатно да слушаме музика с Google Music и Spotify?"



    

абонамент за бюлетина