Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Deprecated: Function eregi_replace() is deprecated in /var/www/sites/asen/COMMON/procedures/class.FunctionsCommon.php on line 531

Deprecated: Function eregi_replace() is deprecated in /var/www/sites/asen/COMMON/procedures/class.FunctionsCommon.php on line 534

Deprecated: Function eregi_replace() is deprecated in /var/www/sites/asen/COMMON/procedures/class.FunctionsCommon.php on line 537

Deprecated: Function eregi_replace() is deprecated in /var/www/sites/asen/COMMON/procedures/class.FunctionsCommon.php on line 540

Deprecated: Function eregi_replace() is deprecated in /var/www/sites/asen/COMMON/procedures/class.FunctionsCommon.php on line 544

Deprecated: Function eregi_replace() is deprecated in /var/www/sites/asen/COMMON/procedures/class.FunctionsCommon.php on line 548

Deprecated: Function eregi_replace() is deprecated in /var/www/sites/asen/COMMON/procedures/class.FunctionsCommon.php on line 552

Deprecated: Function split() is deprecated in /var/www/sites/asen/pcw/procedures/class.Add.php on line 367

HP предложи решения за виртуализация

09 септември 2008
6147 прочитания
0 одобрения
0 неодобрения
HP обяви нови продукти, услуги и решения, които имат за цел да опростят процеса на внедряване и управление на виртуализацията, като така ще позволят технологията да осигурява по-голяма стойност за бизнеса.
Новите предложения на HP подпомагат потребностите на бизнеса като покриват цялата гама от персонални компютри до информационни центрове. Те имат за цел да намалят експлоатационните разходи, да намалят риска от хетерогенна среда и да освободят ресурси за нови услуги за бизнеса. Предложенията са разработени в три специфични области – управление на приложения и операции, преодоляване на инфраструктурни ограничения и оптимизиране на клиентски архитектури.

Преосмисляне… управлението на приложения и операции

Решенията HP Business Service Management (BSM) и IT Service Management (ITSM) са подобрени с нови възможности за мониторинг и поддръжка на виртуализация, които успешно свързват услугите за бизнеса с физическите и виртуални ресурси на предприятията, служещи за доставката и управлението им. Това води до по-бързо разрешаване на проблемите и доставяне на услигите, както и до по-ниски разходи.
- HP Operations Agent, HP Performance Agent и HP SiteScope са подобрени с възможности за управление на ниво „хипервайзър”, в т.ч. способността да се събира информация за автоматизиране на процесите по мониторинг и управление на събитията и наличността в хетерогенни инфраструктури.
- HP Network Node Manager i-series е актуализиран с възможност за мониторинг на производителността и наличността на мрежи, поддържащи динамични, виртуализирани среди. Това позволява на потребителите активно да планират и следят капацитета на мрежата си.
- Новото решение HP Asset Manager открива и управлява виртуални машини и техните лицензи, като по този начин позволява на потребителите да плащат единствено за лицензите, от които се нуждаят.
- Ново споразумение за стратегическо развитие с Red Hat улеснява мониторинга и управлението на виртуализирани среди.
- Новите подобрени услуги HP Virtualization Support Services постигат управление и плавен преход към нови технологии за виртуализация, като намаляват риска от непредвидени спирания.

Преосмисляне… инфраструктурни ограничения

Настоящата инфраструктура не позволява на потребителите да се възползват максимално от виртуализацията. Новите предложения на HP са създадени с цел по-ниски разходи, намаляване на риска от сривове и освобождаване на ресурси, които могат доведат до предлагането на допълнителни бизнес услуги и растеж на предприятията.
- HP ProLiant BL495c е първият блейд сървър, създаден специално за хостинг на виртуални машини. BL485c премахва основни пречки за ефективната виртуализация, свързани с памет, съхранение на данни и мрежови връзки.
- HP StorageWorks 4400 Scalable NAS File Services интегрира HP StorageWorks 4400 Enterprise Virtual Array, файл-сървъри, софтуер за управление и поддръжка на Microsoft Windows® или Linux за виртуализация на връзката между сървъри и системи за съхранение на данни. Решението намалява експлоатационните разходи и намалява риска от загуба на данни със софтуер за репликация.
 - HP-UX 11i V3 и HP Virtual Server Environment е подобрен за бизнес критична виртуализация със значително по-висока производителност, автоматизирана оптимизация и възможности за по-висока защита и по-лесно управление.
- HP Virtualization Accelerator Services са нови, готови консултантски услуги за планиране, създаване и внедряване на виртуализационни инициативи, които позволяват по-бърза възвращаемост на инвестициите.

Преосмисляне… клиентски архитектури

Предприятията могат да се възползват от виртуализация на клиенти за по-висока надеждност, сигурност и по-добро управление на процесите, като по този начин намалят разходите за управление и поддръжка на клиенти и увеличат производителността си.
- Новите тънки клиенти HP t5630, t5545, t5540 и t5145 Thin Clients включват HP DuraFinish, който предпазва от надраскване, както и разширени мултимедийни функции, по-висока производителност и по-добро управление.
- HP ProLiant xw460c Blade Workstation с Graphics Expansion Blade поддържа пълната гама графики с най-новата видеокарта NVIDIA Quoadro FX. Това позволява по-сигурна и опростена работа на работната станция в областта на финансите, публичния сектор, инженерния дизайн (MCAD) и нефтодобива.
- Подобренията на решението HP Virtual Desktop Infrastructure (VDI) включват нови услуги по планиране, инсталация и внедряване, които определят специфични VDI нужди и свързаната с тях бизнес стойност, позволявайки на потребителите да внедрят решенията, които отговарят на нуждите им. HP представи и новия HP VDI със Citrix XenDesktop, който позволява както внедряване на ниво крайни потребители, така и за корпоративни клиенти.
- Блейд компютри и тънки клиенти, носещи знака “Citrix Ready”, вече са сертифицирани за използване в Citrix XenDesktop среди. Те предлагат високи технологии и ниски цени за изследователи, нуждаещи се от поддръжка на различни приложения и богати графични възможности

0 одобрения
0 неодобрения
Още от рубрика "Ръководства и наръчници"
КОМЕНТАРИ ОТ  
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"HP предложи решения за виртуализация"    

абонамент за бюлетина