Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Обновеният детски умен часовник MyKi Touch с пазарен дебют у нас

6133 прочитания

Едно от предимствата на техниката на родните потребители е, че тя бързо излиза на родния пазар. Така става и с представения по време на изложението CES 2017 усъвършенстван вариант на детския умен часовник MyKi – от днес, 1 февруари, неговата Touch версия става достъпна за малките потребители по-малко от месец след тази официална премиера. Очаквано, първата компания, която ще предлага на пазара новия модел умен детски часовник MyKi Touch, е Мтел. При този телеком оператор устройството ще се предлага на цена от 1.99 лева на месец или 39.99 лева в брой с абонаментен план Мтел безкрай М.

Новият MyKi Touch

Припомняме, че MyKi Touch разполага с цветен 1,22-инчовсензорен екран, усъвършенстван дизайн, по-прецизна локализация и редица други подобрения. Цветният дисплей на MyKi Touch е с резолюция от 240х240 пиксела и е чувствителен на допир. Менюто за управление е съставено изцяло от изображения, които са лесно разбираеми за всяко дете. GPS локацията на детския часовник също е усъвършенствана–  тя вече е подсилена с връзка с до 24 сателита, които са двойно повече от тези в предния вариант на MyKi.

Освен това, устройството вече позволява разговори с до 20 предварително зададени номера, като с новия модел детето може да разговаря и с други притежатели на умния часовник. В същото време MyKi Touch запазва всички възможности на предшественика си като бързо избиране, задаване на безопасни зони, SOS бутон, акселерометър, разговори с родители и роднини.

Устройството ще се предлага първоначално в две цветови комбинации – синьо-зелено и жълто-червено, отбелязват още от Mtel.

(01 февруари 2017)
абонамент за бюлетина