Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Сигурност и безопасност в реално време от TP-Link

6624 прочитания

Безжичната камера с нощно виждане NC450 е перфектен спътник във вашия дом и офис, за да ви помага да сте във връзка с това, което означава най-много за вас (дом, семейство, бизнес) и да ви даде усещане за спокойствие, когато сте на работа или се забавлявате.

Тази интелигентна камера предлага следните функционалности:

•  Наблюдавате по-голяма площ от вашия дом с 300/110-градусов наклон;
•  720p HD резолюция, осигуряваща ясни изображения на вашия смартфон или таблет;
•  Получавате известия по имейл всеки път, когато се установи движение или звук, за да сте информирани по всяко време;
• Технология за нощно виждане, която улавя подробни изображения на разстояние почти 8 метра в пълна тъмнина;
• Наблюдавате в реално време, записвате видеоклипове и снимки, където и да се намирате посредством приложението за смартфони и таблети "tpCamera;
• Комуникирате с членовете на семейството си чрез приложението "tpCamera" с помощта на вградения микрофон и двупосочния звук;
• Настройвате камерата за няколко минути с лесна инсталация;
• Запазвате снимки и видеоклипове в свободното облачно хранилище на TP-Link, достижимо чрез приложението "tpCamera".

Изключително ясно HD изображение

Със стъкления обектив на камерата и 1/4” CMOS сензор с прогресивно сканиране можете да заснемете 720p видео с висока резолюция и кристално ясни снимки, а вградения инфраред LED ви помага за невероятното качество на изображението при нощното виждане. Камерата автоматично се превключва на ясен чернобял видеопоток през нощта, предоставяйки ясни и детайлни изображения в своя обхват до 8 метра в пълна тъмнина. С нея лесно ще знаете какво се случва и през нощта.

Плавно движение за по-добро виждане

Подсигурете дома си от всякакъв ъгъл с NC450, наблюдавайки цялата стая независимо къде сте поставили камерата. С нейното плавно и стабилно хоризонтално и вертикално обхождане на обекта (Pan/Tilt - панорамно виждане с контрол на наклона) до 300/110 градуса, можете да  завъртите камерата в почти всяка позиция, която желаете, и да наблюдавате по-голяма площ от вашия дом.

Мигновен сигнал за важни събития

NC450 може да ви изпрати автоматичен сигнал и известие по имейл когато бъде доловено движение или звук и ще ви държи осведомени какво се случва на момента. Вграденият слот за микро SD карта-памет поддържащ капацитет до 32 GB ви позволява да запазвате снимките и видеофилмите от запомнящи се моменти, както и да ги прехвърлите на вашия настолен компютър или лаптоп. Освен това имате възможност да ги съхраните в облачното пространство чрез приложението tpCamera.

Удобен отдалечен достъп за ежедневно наблюдение

Приложението tpCamera позволява да контролирате вашата безжична камера отвсякъде и по всяко време, когато имате интернет достъп. Можете лесно да следите вашата стая, да записвате видео и да правите неподвижни снимки с едно докосване на пръстите, както и да комуникирате с вашето семейство във всеки един момент посредством отличното двупосочно аудио и вграден микрофон.

Още за облачните камери на TP-Link може да видите на страницата на TP-Link и на сайта дистрибутора Lancom България.

(13 юни 2017)
абонамент за бюлетина