Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Контролирайте светлината по интелигентен начин с TP-Link

6886 прочитания

Бихте ли искали да контролирате осветлението във вашия дом отвсякъде по света? Можете да направите точно това с този ключ на TP-Link®.

Благодарение на безплатното приложение Kasa на вашия смартфон, можете да осъществите дистанционно достъп до осветлението по всяко време или да планирате включването и изключването им в определени часове, за да отговарят на вашите нужди и изисквания.


HS200 предлага следните функционалности:


  • Удобството да включите и изключите безжично светлините (както и вентилаторите на тавана) от всяка точка на света чрез безплатното приложение Kasa на вашия смартфон;

  • Функциите за график и таймер ви позволяват да подредите осветлението да се включва или изключва при зазоряване, затъмнение или по всяко друго време въз основа на вашите нужди;

  • Режимът "Изгрев/залез" означава, че можете удобно да планирате осветлението на верандата/терасата, за да се включи, когато стане тъмно, и изключи, когато започне да просветлява;

  • Режимът "Отдалечен" е много полезна функция за активиране при напускане на къщата, тъй като вашето осветление започва да се включва произволно и случайно, за да създаде впечатлението, че някой е у дома;

  • Светодиодният индикатор улеснява намирането на ключа в тъмното;

  • Безплатното приложение Kasa осигурява съвместимост както с Android (4.1 и по-нови версии), така и с iOS (iOS 8 и по-нови) смартфони.

Контрол отвсякъде

HS200 ви позволява да контролирате всички функции на стандартния ключ..., но през телефона си. Включвате осветлението, вентилаторите и другите осветителни тела навсякъде и където и да сте.


Осигурявате си спокойствие и имате възможност да проверете дали сте изключили осветлението, докато сте извън дома си на вашия смартфон или таблет. За по-голямо ваше удобство може да използвате функциите график и таймер, автоматизирайки свързаните тела въз основа на дневния ви график и предпочитания. Интелигентният ключ може дори да коригира автоматично промяната на светлината при залеза и изгрева на слънцето, да се настрои за изключване след ограничено време, и дори да защити дома ви с режим "Away", когато сте далеч.


Елегантен дизайн

Освен всичко казано досега, интелигентният ключ се съчетава добре с всеки декор в стаята с елегантния си, минимален дизайн. Неговите светодиоди могат да ви напътстват през нощта, когато светлините изгаснат или можете просто да го включите/изключите, като натиснете директно.


Още за интелигентните решения на TP-Link може да видите на страницата на TP-Link и на сайта дистрибутора Lancom Bulgaria.


(19 юни 2017)
абонамент за бюлетина