Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Интелигентно управление на умния дом от TP-Link

8445 прочитания

Интелигентните контакти на TP-Link®, HS100 и HS110, се настройват лесно и ви помагат да управлявате своята електроника и енергийните си разходи /само за HS110/ в дома от всяка точка на света само с докосване на смартфона с приложението Kasa.

Освен че, може да съставите график на интелигентния контакт автоматично да включва и изключва уредите към него според вашите нуждите (например осветлението да се включва по здрач и да се изключва след изгрев), вие може и да следи и анализирате потреблението на дадено устройство в реално време и за конкретен период.


HS110 предлага следните функционалности:

  • Управлявате уредите и електрониката си от вашия смартфон или таблет. Задавате дневни графици, за да включите и изключите често използваните устройства.
  • Интелигентният контакт проследява консумацията на енергия в реално време и има седмични и месечни обобщения, за да можете да сте информирани и да оптимизирате използването на енергия, както и да спестите пари за следващата си сметка.
  • Задавате графици и винаги се прибирате в добре осветен дом. Можете да направете да изглежда така, че има някой у дома ви, докато сте навън, като включвате/изключвате светлините при залез/изгрев или когато решите.
  • Интелигентният контакт ви помага да проверите дали сте оставили нещо включено вкъщи и да го изключите, дори когато сте далеч. Така че не се притеснявайте, проверявайте и почивайте спокойно.
  • Проверявате и контролирате HS110 с един клик на смартфона или таблета си, като използвате безплатното приложение Kasa (iOS и Android) или управлявате с гласова команда чрез Amazon Echo (продава се отделно).
  • HS110 може да бъде настроен за минути. Просто го свързвате с вашия контакт и Wi-Fi мрежата, след което включвате устройство и го управлявате с помощта на безплатното приложение Kasa на вашия смартфон или таблет.

Управлявайте отвсякъде и по всяко време

Интелигентните контакти ви помагат лесно да управлявате електрическите и електронните устройства в дома от всяка точка на света само с докосване на вашия смартфон. С едно докосване на смартфона можете да изключите осветлението и други устройства в гостната без дори да ставате от леглото, или удобно да настроите осветлението да изгасва в полунощ. А с функцията „Далеч“ включвате и изключвате вашите устройства по различно време, за да създаде впечатление, че у дома ви има хора.Пестете пари от отопление и охлаждане


Анализирайте потреблението на дадено устройство в реално време и за конкретен период. Можете ефикасно да пестите енергия и средства, докато използвате интелигентните контакти за управление на вашите отоплителни уреди или вентилатори. Интелигентният контакт следи консумацията на енергия на вашето устройство и може да ви предостави седмични и месечни отчети.

Съставете график на интелигентния контакт автоматично да включва и изключва уредите към него според нуждите - например осветлението да се включва по здрач и да се изключва след изгрев. А посредством таймерът за обратно броене си осигурете спокойствие, когато сте далеч от дома. Той автоматично изключва различни домакински уреди (например ютия или маша за коси), ако сте поставили преди това за тях ограничение за време.Модерен, елегантен, семпъл


Вдъхновен от съвременната практичност, дизайнът на интелигентния контакт е едновременно семпъл и елегантен, за да се вписва безпроблемно в съществуващия интериор.

Още за интелигентните контакти на TP-Link може да видите на страницата на TP-Link и на сайта дистрибутора Lancom Bulgaria.

(22 юни 2017)
абонамент за бюлетина