Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Умният дом става по-сигурен с новите HD Wi-Fi камери от D-Link

5645 прочитания

D-Link представи три нови mydlink HD Wi-Fi камери, с които сигурността в умния дом става още по-лесна и надеждна. Трите устройства предлагат облачна услуга, която запазва всички активирани от звук или движение записи през последните 24 часа. Камерите са напълно съвместими с Alexa и Google Assistant, което означава, че потребителите могат да използват гласови команди, за да наблюдават домовете си в реално време.

С помощта на приложението mydlink, потребителите могат да наблюдават и защитават домовете си директно от смартфона си. Вградените детектори за движение и шум изпращат предупреждения за всякакви подозрителни дейности, засечени в дома през цялото денонощие. Камерите поддържат запис на локалната SD карта или в частен и подсигурен облак.

DCS-8010LH

DCS-8010LH използва лещи с ъгъл на видимост 120 градуса и 720p HD сензор, за да предложи ясен поглед към помещението без необходимост от още устройства. Вградените сензори за нощно виждане дават възможност за 24/7 наблюдение и запис дори в пълен мрак. Дизайнът на камерата предоставя възможност за лесна настройка на ъгъла, под който е поставена, което я прави идеална за монтаж на таван или висока полица. Wi-Fi връзката премахва необходимостта от окабеляване.


DCS-8300LH

DCS-8300LH има лещи с ъгъл на видимост 137 градуса и може да записва с резолюция до 1080p. Сензорите за звук и движение, заедно с нощното виждане, са налични и в този модел, а през приложението mydlink потребителите могат да наблюдават дома си от мобилно устройство в реално време. Записите могат да бъдат съхранявани на SD картата или в частен подсигурен облак.


DCS-8525LH

DCS-8525LH използва 2-мегапикселов сензор с висока резолюция и разполага с моторизирано двичение по две оси, за да даде на потребителите безупречен поглед към всяка точка в дадена стая, само с помощта на едно устройство. Бързо можете да разгледате по-широки зони или да приближите специфични елементи. Чрез създаването на предварителни настойки за важни зони, потребителите могат много бързо да получат визуален достъп до тях през мобилното си устройство. Камерата разполага със сензори за звук и движение, нощно виждане, 4x оптичен зуум, Wi-Fi и интеграция с Alexa и Google Assistant.

Сигурност за всички

С развитието на технологиите умният дом се приближава все повече към потребителите - вече имаме достатъчно джаджи, които да улеснят ежедневието ни - умни крушки, контакти, термостати, телевизори и много други. С новите HD Wi-Fi камери от D-Link потребителите могат да добавят още един аспект към умния дом, а именно - сигурността.

(04 юни 2018)
абонамент за бюлетина